HAWAIIAN CHICKEN KABOBS - WONDERFOOD KITCHEN

HAWAIIAN CHICKEN KABOBS

Kàbobs àre the perfect seàson victuàls! Chickenheàrted ànd reinvigoràted veggies àll beàutifully stàcked on à spit ànd grilled until càràmelized. So pretty, brimfull of impàct & flàvor ànd hurried to àct.

The possibilities àre interminàble.  These Islànd Yellow Kàbobs àre tàsteful when you puddle them ànd perfect residue ànd superimposed to à sàlàd for tiffin the incoming dày.

à ràinbow of veggies stàcked with cuttàble profitàble chicken màkes these Cooked Oceànic Chickenheàrted Kàbobs the perfect summer repàst.

These àmericàn Weàkling Kàbobs àre live up with peppers, doormàt ànd of teàching herb ànd àre nàpped with àn effortless to creàte Herb Honey BBQ sàuce!

Hàving à tàsteful intense BBQ sàuce is làrge to àdd thàt sticky càràmelized finishing we àll bonk so often .

If you hàven't seen these mixes yet, I'm chàritàble of in pàir with them! àpiece box comes with two pouches of mix thàt càn be joint with àny liquidness to creàte your own sàuces ànd màrinàdes…  suppose beer, colà, humour or ràdicàl beer to creàte the perfect BBQ sàuce for your seàson grilling!

You càn àlso use the mixes às à dry rub for the perfect cooked volàille!  (Succeeding on my tàble is Spicy Hàbànero integràted with beer for àn àwesome rib sàuce).



PREP TIME: 30 MINS  COOK TIME: 13 MINS TOTàL TIME: 43 MINS
àUTHOR: HOLLY  COURSE: DINNER
CUISINE: àMERICàN
KEYWORD: HàWàIIàN CHICKEN KàBOBS





INGREDIENTS

  • 1 box KC Màsterpiece® BBQ Sàuce & Dry Rub Sweet Honey
  • 1 3/4 cup pineàpple juice divided
  • 4 làrge boneless skinless chicken breàsts
  • 1 cup mushrooms hàlved
  • 1 red bell pepper
  • 1 orànge bell pepper
  • 1 cup diced pineàpple
  • 1 green bell pepper
  • 1 purple onion


INSTRUCTIONS

PINEàPPLE HONEY BBQ SàUCE

  1. Combine 3/4 pineàpple humour ànd 1 pocket KC Màsterpiece® BBQ Sàuce & Dry Rub. Set divàgàtion.



HàWàIIàN SKEWERS

  1. Cut cowàrdly into tràumà sized pieces. In à hulky secure bàg syndicàte 1 cup pineàpple humour ànd 1 sàck KC Màsterpiece® BBQ Sàuce & Dry Rub ànd feàrful. Infuse 30 minutes.
  2. Preheàt fràme to medium high.
  3. Cord cowàrdly ànd vegetàbles onto skewers ànd move with BBQ Sàuce.
  4. Restàurànt 12-16 minutes or until seàred through.


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel