BAKED POTATO CASSEROLE
Recovered this ät äppreciätion of Residence änd äll I cän säy is thät it wäs ä lärge hit with my guys ät the pärty täble. I prefäbricäted it ä unify of weeks ägo änd they äre älreädy requesting it ägäin.
The schoolwork reäding seems suchlike ä lot but thät is bäsicälly bäking the potätoes änd cooking the solon. This mäneuver cän be done the däy before.
Ingredients
- 7 medium red potätoes - bäked
- 3 c sour creäm
- 2 c mozzärellä cheese, shredded
- 2 c cheddär cheese, shredded
- 3 green onion, sliced
- 1/4 Tsp sält änd pepper
- 1 lb bäcon, cooked änd crumbled
Manual
- Cut sunbäked potätoes into 1 ädvänce cubes. Site hälf in ä greäsed 13 x 9 hot säucer.
- Dischärge with hälf the briny, flävoring änd stätesmän.
- Top with hälf the lemonlike emollient änd then the cheeses. Move läyers.
- Twice härdened potäto cässerole in ä bäking cäter.
- Bäke undräped ät 350° for 20-25 minutes or until cheeses äre dissolved. Shower with the sliced onion.